Keuzes! Ik haat ‘t! Ik hou er niet van! Ze maken me het me niet makkelijk. Vaak maak ik de verkeerde keuzes die me helemaal nergens brengen. Niks goeds in elk geval. Gisteren ook weer zo’n vreselijk dilemma. Daar sta je dan samen met je zusjelief2 bij ’t Kruidvat een pak haarverf uit te zoeken. Het zou zoveel makkelijker zijn om te kunnen kiezen uit 3 kleuren. Blond, zwart en bruin. Maar wat doen die lui..ze zorgen dat je helemaal stapelmesjokke wordt van de keuzes die ze bieden. Leuk bedoeld hoor maar écht helpen doen ze je er niet mee. Uiteindelijk aan zusjelief2 de keus gelaten. Lekker makkelijk voor als ik voor schut blijk te lopen, dan is het haar schuld 🙂 Vind ik mijn baan nog leuk genoeg om drempels te nemen of glip ik er tussen uit en sla een andere weg in. Een lastige keuze die me de laatste week erg bezig houd. Vanavond ga ik met zusjelief3 bij de Japanner eten. Haar vriendje mag ook gezellig mee. Of Hubbie mee mag weet ik nog zo net niet hoor. Hij zei enkele weken geleden dat hij zou helpen met het opknappen van onze zolder. Er moet nog een stuk behang verwijderd worden wat ik vandaag in de planning heb. Zijn planning ligt helaas vandaag op de bank met een kater 😛 Niet eens onze eigen bank :S Dus of Hubbie mee mag is nog niet duidelijk.  Dilemma! Misschien om te betalen 😉 Dient zich de volgende lastige keuze aan. Welke schoenen trek ik aan vanavond? Het mogen best ‘zitschoenen’ zijn. Voor de mannen onder de lezers: Dit zijn schoenen waar je niet echt op kunt lopen. Dat is ook niet nodig ze zijn om mooi te zijn. Klinkt een beetje stom wanneer je beseft dat ze de hele avond onder de Japanese tafel worden geschoven. Maar goed, dat snappen jullie toch niet. Tijdens de aankoop van schoenen moet je ook keuzes maken. Worden het de leuke bruine of de hippe zwarte? Om het mezelf makkelijk te maken heb ik beide genomen. Hoezo dat je móet kiezen? Niet kiezen is ook een keuze, toch? Het seizoen is weer aangebroken. Het seizoen van de spruitjes. Yum! Maar dan heb je ’t weer, eet ik ze met een sausje of met een uitje en spekkies? Misschien moeten we er maar met uitjes, spekkies en sausje van maken. En schep je ‘ik moet echt 10 kilo afvallen’ dus een heel klein beetje op of heb je er gewoon schijt aan en hoos je je bord vol. Het zal het laatste wel worden om daarna mezelf vreselijk schuldig te gaan voelen en me uit frustratie ook nog eens volvreet aan de chocolade i-pad die ik manlief had gegeven. Dat was trouwens ook een dilemma toen ik de choco i-pad kreeg van een collega. Eet ik hem als een dolle zelf op of deel ik hem. Ik heb de goede keus gemaakt, ik gaf hem aan manlief. Maar heb helaas vanmorgen de helft weggekauwd. Want vind ik hubbie nu een schat of een lulhannes? Dat behangscheurdinges weet je wel 😉 Heb besloten dat hij toch een schat is, soms…zo nu en dan…niet al te vaak. Gelukkig niet al te vaak want een slijmjurk is ook niet sexy. Of juist weer wel? Handig wel maar niet sexy nee. Ik kijk naar buiten en zie het zonnetje schijnen. Zal ik me auto even wassen dan is ze weer lekker vurig rood. Heb ik er eigenlijk wel zin in? Nee niet echt maar wat is de andere optie?  Ohja, op de zolder behang scheuren. Hm…ook niet echt super. Nog maar een stukje choco i-pad dan maar? Een groot stukje of een klein brokje? En wat trek ik aan vandaag? Wat maak ik me nu al druk ik moet eerst nog klussen. Ik ga nu maar snel beginnen met klussen. Anders wordt het niks meer vandaag. Maar eerst nog even een plaatje googlen voor bij dit artikeltje. Word ook weer een lastige keuze :S

Advertentie