Zometeen moet ik weer op de fiets door dat !@#$%^-weer. Jakkus! Er is weinig zo irritant als op je werk aankomen met natte kleding zodat het voelt of je in je broek heb geklatert. Zeg nu niet:”Tjah dan moet je maar een regenpak/jas aantrekken tutje”. Dan kom je niet drijfnat aan van de regen maar zweet je je een ongeluk. Ook niet echt lekker 😉 Vorige week kon ik per arreslee naar de stad zoveel sneeuw er lag. Kinderen in het Stadspark speelden in het speelkwartier lekker met sneeuw. En dat voor begin maart. Vorig jaar, toen ik van landde op Schiphol na een bezoek aan Suriname moest het vliegtuig een uur lang rondjes cirkelen boven de Noordzee vanwege sneeuw op de landingsbaan. Sneeuw is leuk ja, maar niet als je helemaal klaar bent voor krokusjes, nieuwe blaadjes aan de bomen en een lentezonnetje dat op je giechel schijnt. Sneeuw is leuk rond kersttijd, maar dan is het volop herfst in Nederland. September vorig jaar steeg de temperatuur tot 23-24 graden. Het weer in Nederland is serieus in de war. Iemand een idee hoe dat komt? Geef je visie. Ondanks mijn geklaag over het slechte weer wil ik jullie de prachtige foto’s van mijn woonplaats niet onthouden. Net een kerstkaartje hè 😉

sneeuwpret_0972sneeuwpret_0956sneeuwpret_0958sneeuwpret_0959sneeuwpret_0960sneeuwpret_0961sneeuwpret_0962sneeuwpret_0963sneeuwpret_0964sneeuwpret_0965sneeuwpret_0968sneeuwpret_0969sneeuwpret_0970sneeuwpret_0971

Advertentie