Tags

, , , , , , , , , , , , , ,

php2VSKYpEen tijdje geleden kochten Hubbie en ik een jumpstarter van Black&Decker. Het ding leek ons reuze handig, je weet maar nooit of je auto wilt starten ja of nee. We hadden het eigenlijk aangeschaft omdat hubbie’s VW Golf maanden in de garage stond zonder er mee te rijden. Dit vanwege een lease-auto maar Hubbie vond definitief afscheid nemen van ‘Opa’ (bijnaam van z’n auto vanwege het bouwjaar) nogal zwaar en koos ervoor het karretje veilig te stallen in een garage. Vreselijk duur geintje maarja wie ben ik om te zeggen waar hij zijn maandsalaris aan moet spenderen, toch? Na 3 maanden besloot Hubbie ‘Opa’ maar eens te rijden om de accu opgeladen te houden. Te laat! Die was al leeg. We probeerden het nog met een aftandse accu-lader van de garageverhuurder maar dat werkte niet. Dus wij kochten bij Halfords een geweldig nieuw apparaat. In 1 jump zou je auto starten. Het ding moest eerst opgeladen worden via het stroomnet thuis en daarna was het klaar voor gebruik. Opgeladen en wel gingen we naar de garage om ‘Opa’ te jumpen. *klikgrrrsputterkuch* Er kwamen diverse geluiden onder de motorkap vandaan maar niet het geluid waar we op gerekend hadden. Nogmaals proberen…nog maals…misschien eventjes pauze en nog maar een keertje? Pff, flutding. Misschien is het niet goed opgeladen thuis? Laten we kijken of het opgeladen kan worden met de lease-auto. Jeetje! De klemmetjes passen niet eens op deze accu. Wat hebben we dan aan dit supersonischwonderbaarlijk oranje geval? We besloten het terug te brengen naar Halfords. Gelukkig hadden we de doos en bon goed bewaard. Tegen de Halfordsmedewerker vertelden we dat het ding niet werkte en dat het ook niet op de polen van de lease-auto pastte. We hebben er dus helemaal niets aan, en daarvoor hadden we geen €100 betaald.  Waarop de Halfordsmedewerker de doos opende, het oranje ding eruit haalde en aan het stekkertje ging ruiken. Uhm…waarom doe je dat? was mijn vraag. Hij kon aan het stekkertje ruiken of we het wel dan niet gebruikt hadden zei hij.  Nou ja zeg! Je hebt mensen met een neus voor parfum. Mensen met een neus voor wijn. Bij Halfords hebben ze ook mensen die aan stekkertjes kunnen ruiken of je een apparaat gebruikt hebt. Knap toch? 😉

Advertentie