penis Even de piepers afgieten, plasje plegen, hans worst uitlaten, klateren…en ga zo maar door. Er zijn wel 100 uitdrukkingen voor het legen van je blaas, iedereen heeft wel zo zijn eigen kreet als hij of zij richting kamer 100 loopt (weer zo’n gekke benaming voor het kleinste kamertje van het huis) Vrouwen die lopen vele malen meer per dag naar het toilet als het mannelijk geslacht, eigenlijk nooit over nagedacht waarom dat is :S Maar laten we het hebben over dat ding waar mannen hun blaasinhoud mee legen. Ze geven het de gekste namen. Keesje, Henk, grote vriend, mijn ex noemde het geval Harry Nak (van de DikVoorMekaarShow) en riep dan lachend:’Harry Nak heeft een antenne op zijn zak’. Ik heb nooit de fun ervan ingezien, dat kan misschien aan mij liggen omdat ik vrouw ben en snappen de mannen onder elkaar het geintje wel? Nog vreemder is ‘Mister Big’ want je gaat gelijk denken aan een gigantisch brede bodybuilder en dat heeft totaal geen overeenkomst met een piemel denk ik zo. Jantje vind ik nogal schattig klinken, iets van:’ach gossi, het dingetje’. In romannetjes wordt er altijd geschreven dat hij zijn ‘sabel’…dat klinkt wel heel stoer toch? Wat een teleurstelling als de sabel meer een aardappelschilmesje blijkt te zijn. Speer! Nog zo’n benaming…een prikding…daar kan ik nog enigzins een voorstelling bij maken. Het blijkt dus dat de man een echt goede reden heeft voor het naamgeven. Ze willen 99% van de beslissingen niet aan een vreemde overlaten 😉 Flauw hè?

Advertentie