Elke zaterdagavond is het feest, dan is het feest in je huiskamer, auto of waar je ook bent. Maar dan moet je wel je radio aanzetten op Slam!Fm. En het is waar, geen woord gejokt van Eric van Kleef. Het ìs een dance-event! Zaterdag 25 maart mochten wij een kijken nemen in de keuken van Slam!fm. We werden vriendelijk ontvangen met de woorden;”Hoi ik ben Eric, leuk dat jullie er zijn, iets drinken? We keken even rond terwijl Eric druk bezig was met presenteren van het programma Clubbin’ en het inspreken van samples die hij vrijwel zonder tongval wist op te dreunen. Ik zou al 2x mijn tong ingeslikt hebben. Al snel stroomden er wat mensen binnen en het werd steeds gezelliger in de studio. Luid pompende speakers, opzwepende muziek en een lekker koud colaatje. De muziek werd harder, sneller…het klonk net zoals je thuis op de radio hoort, als een feestje…als je je radio zet op standje ‘fuck the neighbours’ zoals de wijze woorden van Eric van Kleef 😉 En ja Hubbie en ik zijn nog steeds van mening, je zaterdagavond begint pas goed als je luistert naar Slam!fm the on-air dance-event :!

slam_fm_007slam_fm_001slam_fm_003slam_fm_004slam_fm_005

Met dank aan Slam!fm en Eric van Kleef voor een supergezellige avond. www.slamfm.nl

Advertentie