Hoi wijfiejj :d(vette smile), alles goett?(flikkerend vraagteken). Waar heb jij die leuke (P)(fotocamera) vandaan? (flikkerend vraagteken) Oh ergens op internet gevonden ckers?(flikkerend vraagteken) 😉 (knipoogje) Voor het feestje <:o)(feestende smiley) van aankomend weekend heb ik superstoere schoenen gekocht man (H)(smiley met zwarte zonnebril). Je ziet diie(waarom dubbel i?) wel je zal ze (Y)(duim omhoog) vinden, dat weet ik ckers. Mss(afkorting voor misschien) zie ik je wel op dat <:o)(feestende smiley). Ik (L)(rood hart) echt van schoenen weet je dat? (flikkerend vraagteken) Ik moet nog (F)(F)(F)(bloemen) halen voor dat <:o)(feestende smiley) kan moeilijk zonder (F)(F)(F) ergens naar toe gaan :s(verwarde smiley) Ga je met de (AU)(auto) of met de fiets (damn dr is geen eens een emoticon voor fiets??) Ik hoop niet lopend want je loopt als een (TU)(schildpad). Ik hoop niet dat het (ST)(regent) want anders moet ik naast de (F)(F)(F)(bloemen) en mijn tas ook nog een (UM)(paraplu) meenemen :@(woedende smiley)Ik (T)(telefoon) je wanneer ik klaar ben om te gaan. HVJ(houvanjou) dikke (K)(kus) (kusje) Ciao(in alle kleuren van de regenboog flikkerend ronddraaiend) IK HAAT het om op deze manier op msn met mensen te praten. Ik HAAT het nog meer als men zo tegen mij praat. Tis net alsof ik een rebus moet oplossen voordat ik weet wat men heeft gezegd. Praat normaal tegen me of praat niet. Ik weiger in deze hype mee te gaan…

Advertentie