Afgelopen zondag waren wij naar Explosive Car Tuning in de Amsterdam RAI. We hadden online kaartjes gekocht dus konden gelukkig zonder gedrang langs de kassa lopen. Wat een drukte zeg. Ik had me voorbereid op ronkende auto’s, bierdrinkende mannen en luid gillende geluidsinstallatie’s maar niet dat vrouwen er speciaal voor gekleed gingen. Ik had mijn oude vertrouwde spijkerbroek met laarzen aan…simpeltjes en misschien wat saaiig als je rondkeek en zag wat het vrouwelijk geslacht aanhad. Pabo en Christine le Duc-achtige setjes trok aandacht van menig mens van het mannelijk geslacht. Ik vraag mij af wat die kleding te maken heeft met het tunen en opleuken van auto’s. Ben ik echt de enige waarbij die vraag omhoog komt? Er was echt veel moeite gedaan die autoshow aantrekkelijk te maken. Stands met beukmuziek, tentjes met broodje knakworst en bier en natuurlijk de kunstig opgeleukte wagens. Ik moet serieus zeggen dat sommige auto’s echt kunstwerkjes waren. Zo was er een auto met een nieuw waarde van 21.000 euro die de man opgeknutseld had tot een kunstwerk van 43.000 euro. En tussen al die mooie stoere auto’s liepen dan pitspoezen en stoeipoesjes heupwiegend op de beat van de gillende muziek te paraderen. Sommige op een podium of verhoginkje, anderen weer glijdend over de motorkap van een auto. “Pas je op voor de lak” ging er door me heen. Maar de eigenaar van desbetreffende auto kon het waarschijnlijk niet schelen. Met hun plasticleer Schoenenreus laarzen tijgerden ze van koplamp naar ruitenwisser. De groep kwijlende mannen om die auto werd steeds groter. Vinden mannen plastic laarsjes waar je stinkvoetjes in krijgt echt aantrekkelijk? Wacht maar totdat het pitspoesje die laarsjes uittrekt, kijken of je het dan nog steeds zo aantrekkelijk vindt 😛 Ooit heb ik ook een poging gewaagd door een blotebuikentruitje aan te trekken maar het witte spek was geen fraai gezicht. Dus bedacht ik er gewoon foundation op te smeren want wat op je gezicht kan, kan ook op je buik. Dus NOT! Terwijl de avond nog niet eens was begonnen was de rand van het truitje bruin en zat de bruine smurrie tussen mijn huidplooien c.q. spekjes en zag ik eruit als een bruin/witte zebra. Terug naar de autoshow…Stoer en kunstig. Echt! Ik was onder de indruk van wat je zelfs met een Golf uit begin jaren 80 nog kan doen. Ik was vooral verbaasd hoeveel geld men besteed aan het opleuken van auto’s. Maar ik was vooral verbaasd wat je kan doen met vrouwen van rond de 45 die zich hadden laten ‘tunen’ tot een 22 jarige strak coupé-tje die haar ‘koplampen’ zo hoog had laten plaatsen dat ze ze kon aanraken met haar neus. Haar ‘sideskirts’ waren geliposuckt (is dat echt het voltooiddeelwoord van liposucken?) wat misschien wel nodig is na 3 kids (ik spreek hier uit ervaring) en ze zat weer lekker strak in de lak. Het lijkt nu alsof ik jaloers overkom maar ik zou graag willen weten of mannen dat echt aantrekkelijk vinden als een vrouw met plastic laarsjes en omhooggeknoopte borsten in een catsuitje rondhuppelen. Dan trek ik volgend jaar een syntetisch Pabo-setje aan naar Explosive Car Tuning om erbij te horen. Naaah Nee … laten we dàt maar niet doen 😉

xXx Chanoa
ps: Echt… het was maar een geintje ik wil het de autolievende mensheid niet aandoen, dus jullie kunnen gerust komen :p

rai_tuning006rai_tuning007rai_tuning008rai_tuning009rai_tuning010rai_tuning011rai_tuning012rai_tuning013rai_tuning014rai_tuning015rai_tuning017rai_tuning018rai_tuning019rai_tuning020rai_tuning021rai_tuning022rai_tuning023rai_tuning024rai_tuning025rai_tuning026rai_tuning027rai_tuning028rai_tuning029rai_tuning030rai_tuning031

Advertentie