Als je je brievenbus open doet ziet het nu rood. Rood van de Valentijn-folders met 1001 kado-ideetjes. En dan is er 1 ding wat ik niet snap… Hoe kunnen mannen 14 februari ‘vergeten’ als je dood gegooid wordt met al die knalrode niet-over-het-hoofd-te-zien foldertjes met zoveel leuks waar je ons mee verrassen kan?

Zo rond deze tijd laten we al hier en daar wat hintjes los zo van:”Oh wat een lekker luchtje lijkt me dat” (tijdens een parfum reclame op tv) Of…uhm:”Rozen zijn echt mijn lievelingsbloemen” (terwijl je praat aan de telefoon met een vriendin) Op zaterdag middag in de stad sta je eventjes stil bij een etalage vol met *blingbling* … kijk je vriendlief aan met een gezicht die ‘hebbuh hebbuh’ zegt. En dan nog … Begrijpen jullie echt niet wat we ermee bedoelen mannen?

We eisen geen ontbijtje op bed maar ’t zou wel erg lekker zijn :p In de woonkamer hoeft het geen bloemenzee te zijn welke ruikt als een warenhuis voor tuinartikelen. Een enkele roos met liefde gegeven is ‘ just fine’. Het kadootje hoeft echt niet super duur te zijn, geen grote diamanten die je verblinden als de zon erop schijnt. Een etentje is niet verplicht, wel welkom btw πŸ˜‰ We verwachten geen mailbox vol met E-cards die zeggen dat je me de allerliefste ter wereld vindt, maar 1 is zeer attent. Oh even voor de goede orde, chocola vinden we ECHT wel prettig om te krijgen ook al zeuren we dat we te dik worden.

Zo heren, zo moet het toch wel duidelijk zijn? Dit jaar komen jullie er echt niet meer onder uit. Jullie hebben nog 2 weken om met iets liefs te komen op de 14e februari en tot die dag geven we elke dag hintjes, lopen we zachtjes langs etalages en zeggen we bij elke reclame over parfums op tv of we die wel of niet lekker vinden ruiken c.q. willen ontvangen dus. Doe ons die ene dag per jaar een klein pleziertje en we houden alle dagen van het jaar van je.

(k)

ps: speciaal voor Kimaru
14 februari valentijnsdag
10 augustus mijn verjaardag
(geheugensteuntje (a))

Advertentie